Real Estate Creations

Over ons

Achter REAL ESTATE CREATIONS staat een team van specialisten met expertise dat zich heeft gespecialiseerd in vastgoed.

Onze 5 kernwaarden zijn::

1 Kwaliteit

Bied altijd het beste: kwaliteit is onze topprioriteit. We draaien onze hand niet om om daarvoor een stap extra te doen.

2 Klant centraal

We werken voor verschillende klanten, zowel nationaal als internationaal. We spreken dus veel talen, maar altijd die van onze klant.

3 Flexibel

Er kunnen onverwachte dingen gebeuren in onze branche. Met onze uitgebreide ervaring zijn we hier goed op ingespeeld.

4 Persoonlijk

Onze aanpak? Stroop je mouwen op, maar met persoonlijke aandacht. Dat maakt ons onderscheidend. In alles wat we doen.

5 Ontzorgen

Misschien ziet u een probleem, wij hebben een oplossing. We denken met u mee en zien mogelijkheden. Zo verfrissend!

Real Estate Creations

Als uw vastgoedadviseur zoeken en vinden wij het onroerend goed dat aan al uw behoeften voldoet via ons betrouwbare partnernetwerk.

Alles begint met kennismaking en advies. Onze persoonlijke vastgoedadviseurs komen graag met u in contact!

Jennifer
Jennifer
Marketing & Service

Ze woonde in Spanje tijdens haar studie aan de Universidad Publica de Navarra in Pamplona en reist nu tussen Nederland en Spanje. Naast haar HBO studie International Business & Languages ​​heeft ze ook haar universiteitsdiploma in Bedrijfskunde behaald. Ze is creatief, spontaan, behulpzaam en oplossingsgericht, komt graag met u in contact om oplossingen te bedenken voor uw wensen en helpt u met de Zoekservice (meer dan 3000 woningen). Daarnaast is ze ook verantwoordelijk voor de website en marketing.

Immanuel
Immanuel
CEO

Is een reisliefhebber, zeer gedreven, spontaan en klantgericht persoon, met een bachelor diploma in Commerce & Economics. Hij heeft op 35-jarige leeftijd zijn eigen vrijstaande woning gebouwd in particulier opdrachtgeverschap en heeft daarnaast ervaring met het ontwerpen en verkopen van woningen. Zijn toewijding om kwaliteit en oplossingen aan de klant te leveren als regel in plaats van uitzondering, geeft hem plezier in het proces met zijn klanten. Hij weet goed te luisteren naar de wensen van de klant en deze te vertalen naar oplossingen die passen bij de wensen en verwachtingen van de klant. Zijn vrienden en professionele netwerk kennen hem als een geweldige communicator, gecombineerd met zijn effectieve manier om zaken gedaan te krijgen. Als vastgoedadviseur denkt hij dan ook graag mee met de klant vanuit zijn ervaringen en enthousiasme.

Download onze gratis gids

Ontworpen om de meest volledige informatie te bieden

Downloaden
WhatsApp