Real Estate Creations

Over ons

Achter REAL ESTATE CREATIONS staat een team van specialisten met expertise dat zich heeft gespecialiseerd in vastgoed.

Onze 5 kernwaarden zijn::

1 Kwaliteit

Bied altijd het beste: kwaliteit is onze topprioriteit. We draaien onze hand niet om om daarvoor een stap extra te doen.

2 Klant centraal

We werken voor verschillende klanten, zowel nationaal als internationaal. We spreken dus veel talen, maar altijd die van onze klant.

3 Flexibel

Er kunnen onverwachte dingen gebeuren in onze branche. Met onze uitgebreide ervaring zijn we hier goed op ingespeeld.

4 Persoonlijk

Onze aanpak? Stroop je mouwen op, maar met persoonlijke aandacht. Dat maakt ons onderscheidend. In alles wat we doen.

5 Ontzorgen

Misschien ziet u een probleem, wij hebben een oplossing. We denken met u mee en zien mogelijkheden. Zo verfrissend!

Real Estate Creations

Als uw vastgoedadviseur zoeken en vinden wij het onroerend goed dat aan al uw behoeften voldoet via ons betrouwbare partnernetwerk.

Alles begint met kennismaking en advies. Onze persoonlijke vastgoedadviseurs komen graag met u in contact!

Immanuel
Immanuel
OWNER & VASTGOED BEMIDDELAAR / REAL ESTATE ADVISOR

Is een reisliefhebber, zeer gedreven, spontaan en klantgericht persoon, met een bachelor diploma in Commerce & Economics. Hij heeft op 35-jarige leeftijd zijn eigen vrijstaande woning gebouwd in particulier opdrachtgeverschap en heeft daarnaast ervaring met het ontwerpen en verkopen van woningen. Zijn toewijding om kwaliteit en oplossingen aan de klant te leveren als regel in plaats van uitzondering, geeft hem plezier in het proces met zijn klanten. Hij weet goed te luisteren naar de wensen van de klant en deze te vertalen naar oplossingen die passen bij de wensen en verwachtingen van de klant. Zijn vrienden en professionele netwerk kennen hem als een geweldige communicator, gecombineerd met zijn effectieve manier om zaken gedaan te krijgen. Als vastgoedadviseur denkt hij dan ook graag mee met de klant vanuit zijn ervaringen en enthousiasme.

Sandra
Sandra
VASTGOED BEMIDDELAAR / REAL ESTATE ADVISOR

Als enthousiaste en ondernemende persoonlijkheid denkt ze graag in mogelijkheden. Ze is integer, oplossingsgericht en heeft een zeer ruime ervaring in marketing en sales. Sandra is iemand vol met ideeën, ze kan goed luisteren en hecht veel waarde aan kwaliteit. Wanneer ze haar ideeën en haar creativiteit kan inzetten is ze uiterst gedreven en zal ze vol passie aan het werk gaan. Ze houdt van reizen, is communicatief sterk en weet deuren te openen. Haar vrienden en haar professionele netwerk kennen haar als een vriendelijk en zelfstandig persoon met een behoorlijk doorzettingsvermogen. Als vastgoedadviseur en interieurstyliste denkt ze graag met u mee en zal ze haar uiterste best doen om uw wensen en behoeften mee te nemen in een geweldige oplossing die aan uw verwachtingen zal voldoen. Of liever gezegd, hoe geweldig is het wanneer ze uw verwachtingen zal overtreffen?

Joep
Joep
VASTGOED BEMIDDELAAR / REAL ESTATE ADVISOR

Studeerde af aan de opleiding Built Environment en is sinds korte tijd zelfstandig ondernemer binnen de ontwerp kant van de architectuur. Hij is enorm gedreven, sociaal en altijd open en eerlijk waarbij familie, vrienden maar ook zeker de klant altijd op nummer één staan. Pas wanneer de klant volledig tevreden is, zal hij dit ook zijn! Hij houdt erg van reizen, vooral richting de palmbomen en de zon. Tevens is hij een fanatieke sport liefhebber en beoefenaar en heeft ook een enorme passie voor wonen en bouwen waarbij voornamelijk (luxe) vastgoed groot enthousiasme bij hem opwekt. Hierin wil hij zich in de nabije toekomst verder gaan ontwikkelen. Hij raakt gefascineerd door de gebouwde omgeving om ons heen en de potenties die (bestaande) gebouwen met zich meedragen. Hoewel hij een groot fan is van nieuwbouw en hypermoderniteit, blijven ook oude gebouwen en bouwstijlen hem altijd fascineren. Met zijn passie voor vastgoed in combinatie met zijn drijfveer voor optimale tevredenheid bij onze klanten probeert hij goed te luisteren naar de wensen van en verwachtingen van de klant en mee te denken binnen het gehele proces om zo de wensen te vertalen naar kwalitatieve mogelijkheden. Hij hoopt zijn enthousiasme aan u mee te geven in de zoektocht naar uw nieuwe woning in Spanje!

Jennifer
Jennifer
Marketing

Ze woonde in Spanje tijdens haar studie aan de Universidad Publica de Navarra in Pamplona en reist nu tussen Nederland en Spanje. Naast haar HBO studie International Business & Languages ​​heeft ze ook haar universiteitsdiploma in Bedrijfskunde behaald. Ze is creatief, spontaan, behulpzaam en oplossingsgericht. Jennifer is verantwoordelijk voor de website en marketing.

Download onze gratis gids

Ontworpen om de meest volledige informatie te bieden

Downloaden
WhatsApp