Real Estate Creations

Over ons

Achter Verhome Real Estate staat een team van specialisten met expertise dat zich heeft gespecialiseerd in vastgoed.

Onze 5 kernwaarden zijn::

1 Kwaliteit

Bied altijd het beste: kwaliteit is onze topprioriteit. We draaien onze hand niet om om daarvoor een stap extra te doen.

2 Klant centraal

We werken voor verschillende klanten, zowel nationaal als internationaal. We spreken dus veel talen, maar altijd die van onze klant.

3 Flexibel

Er kunnen onverwachte dingen gebeuren in onze branche. Met onze uitgebreide ervaring zijn we hier goed op ingespeeld.

4 Persoonlijk

Onze aanpak? Stroop je mouwen op, maar met persoonlijke aandacht. Dat maakt ons onderscheidend. In alles wat we doen.

5 Ontzorgen

Misschien ziet u een probleem, wij hebben een oplossing. We denken met u mee en zien mogelijkheden. Zo verfrissend!

Real Estate Creations

Als uw vastgoedadviseur zoeken en vinden wij het onroerend goed dat aan al uw behoeften voldoet via ons betrouwbare partnernetwerk.

Alles begint met kennismaking en advies. Onze persoonlijke vastgoedadviseurs komen graag met u in contact!

Donny Verboom
Donny Verboom
Co-Founder and Real Estate Strategist

Donny, met meer dan tien jaar ervaring in vastgoed, heeft een indrukwekkend imperium opgebouwd met Verhome Vastgoed in Nederland en is ook actief bij Hoetink Makelaars. Hij is betrokken bij Chepri van Sociëteit Vastgoed, waar hij als bestuurslid zijn kennis deelt. Zijn passie bracht hem naar Costa Blanca Noord, Spanje, waar hij Verhome Real Estate mede oprichtte. Donny is de drijvende kracht achter het bedrijf, deskundig in het aan- en verkopen van woningen in Spanje en begeleidt beleggers met scherpe inzichten in het ontwikkelen van investeringsstrategieën. Zijn expertise maakt succes in de Spaanse vastgoedmarkt een zekerheid.

Marissa Wammes
Marissa Wammes
Relationship Manager

Marissa excelleert in communicatie bij Verhome Real Estate als onze relatiemanager en eerste contactpunt voor klanten en partners. Haar luistervaardigheid maakt haar onmisbaar in ons team. Ze begeleidt alle vragen en zorgt voor een soepele procesvoering, van klantencontact tot projectbeheer. Buiten relatiebeheer is Marissa ook een sterke acquisiteur, die met haar charme en professionaliteit klanten en partners aan ons merk bindt. Ze is een kernwaarde voor ons bedrijf, de lijm in ons team en zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Bij contact met Verhome Real Estate, zal Marissa waarschijnlijk uw eerste aanspreekpunt zijn, altijd klaar om te helpen en elke klant zich gewaardeerd te laten voelen.

Yvon Verheggen
Yvon Verheggen
Real Estate Specialist / Interior Stylist

Yvon is de stille kracht achter Verhome Real Estate en mede-eigenaar van Hoetink Makelaars samen met Donny Verboom. Haar ruime vastgoedervaring is waardevol voor beleggers, kopers en verkopers. Yvon creëert een warme sfeer waarin mensen zich prettig voelen, wat gunstig is voor zowel klanten als ons team. Op het gebied van styling, interieuradvies en bezichtigingstrips is Yvon's kennis van de regio ongeëvenaard. Ze vormt met Marissa een dynamisch duo dat verkopers succesvol aan Verhome Real Estate bindt door haar positieve instelling en netwerkvaardigheden. Haar achtergrond als verhuurmakelaar en relatiemanager, samen met haar Spaanse vastgoedavontuur met Donny, geeft haar een diep inzicht in de behoeften van kopers en verkopers. Yvon's creativiteit en regionale kennis maken haar een sleutelfiguur in ons team. Met haar expertise zijn projecten, bezichtigingstrips en stylingopdrachten altijd goed verzorgd en succesvol. Yvon is een onmisbare steun voor Verhome Real Estate, verrijkend voor ons team en de klantbeleving.

Jeroen van der Werf
Jeroen van der Werf
Co-Founder / Real Estate Development Advisor

Jeroen, bekend om zijn daadkracht en visie, stapte in 2018 de vastgoedwereld in na de verkoop van zijn bedrijf. Hij benaderde Donny Verboom om een verhuurportefeuille op te bouwen in Nederland, wat leidde tot een succesvolle portefeuille en een nieuw avontuur in de Spaanse vastgoedmarkt. Bij Verhome Real Estate ondersteunt en begeleidt Jeroen klanten door het hele proces van vastgoedinvesteringen, dankzij zijn ervaring in projectbegeleiding en ontwikkeling. Jeroen is ook een uitzonderlijke netwerker, zijn vermogen om relaties op te bouwen en zijn diepgaand begrip van de bedrijfswaarden maken hem onmisbaar. Als medeoprichter van Verhome Real Estate is hij het fundament op het gebied van projectbegeleiding en management, en het eerste aanspreekpunt voor relaties rond renovaties, aan- en verkoop, en projectmanagement. Zijn no-nonsense aanpak en betrouwbaarheid maken hem een krachtige pilaar binnen Verhome Real Estate, cruciaal voor het realiseren van klantambities.

Fokko Bonsma
Fokko Bonsma
Business Consultant / Coach

Fokko, partner van Donny in Nederland, helpt beleggers met hun vastgoedportefeuilles. Als business- en personal coach begrijpt hij klantbehoeften goed. Als contactpunt voor beleggers in Nederland en België, gidst hij hen in Spaanse vastgoedinvesteringen, alignerend financiële en persoonlijke doelen. Bij Verhome Real Estate is Fokko een mentor voor beleggers en een coach voor het team, bijdragend aan de ethische normen en integriteit van het bedrijf. Zijn respectvolle, ethische benadering maakt hem onmisbaar binnen Verhome Real Estate.

Constantijn van Haeften
Constantijn van Haeften
Marketing Specialist

Constantijn is cruciaal voor de visuele en digitale presentatie van Verhome Real Estate als onze marketing specialist. Elk visueel materiaal, van website tot promotiefilms en brochures, toont zijn creativiteit en vakmanschap. Hij beheert ook ons CRM-systeem, de website en diverse programma's. Met een brede ervaring in de vastgoedsector, opgedaan bij Sociëteit Vastgoed en Achmea Verzekeringsgroep, begrijpt hij de taal en behoeften van vastgoedbeleggers. Deze kennis is waardevol voor ons team en draagt bij aan het succesvol presenteren van onze projecten en woningen. Bij Verhome Real Estate is Constantijn meer dan een collega; hij is een partner en essentieel teamlid. Zijn expertise, creativiteit en netwerk zijn sleutels tot ons succes, en met hem aan boord zal Verhome Real Estate zich blijven onderscheiden in de vastgoedmarkt.

Alexandra Vysotskaya
Alexandra Vysotskaya
Real Estate Specialist / Property Acquisition Expert

Alexandra Vysotskaya, met meer dan 15 jaar ervaring, is cruciaal in het openen van deuren naar unieke vastgoedkansen in de Spaanse markt voor Verhome Real Estate. Haar uitgebreide netwerk, connecties met banken en vastgoedfondsen, en expertise in het afhandelen van juridische processen en eigendomsveilingen zijn van onschatbare waarde. Alexandra's resultaatgerichte aanpak en meertalige vaardigheden, waaronder Spaans, Engels en Russisch, zijn belangrijke troeven nu Verhome Real Estate ernaar streeft om de vastgoedmarkt in de Costa Blanca te veroveren.

Download onze gratis gids

Ontworpen om de meest volledige informatie te bieden

Downloaden
WhatsApp